Hak milik : TIHAH ZAINAL ©
Facebook | Twitter | Tumblr


Fakhrul Rashid is my one and only.

Trip

! New shoutbox request request request !

Okey Guest this one for you ~


10 SEPTEMBER 2010
firstly, birthday kakak aku, Aten Zainal's punya birthday.

Happy Birthday Kakaa Ateng, wish you got camera Nikon and live happily with your boyfriend until got married ~ From the sister you meluat the most, Tihah Zainal.

aku join satu lawatan ke KeyEel dengan member. tak tidur langsung, too excited. wait sampai pukul 3.30 pagi and then teros keluar ambek Atin, Tiha. mama bawak kereta, sampai-sampai pintu pagar belom bukak. cheeseng hahaha. patah balik, round-round. sampai pukul 4.15 baru datang balek sekolah. bas sampai pukul 4.40 pagi, memang excited gila masa tu. Arwana je semua. but bas D (bas yang aku naik) bertolak the latest. first tunggu Helmi, dia lambat datang so kena tunggu. then tengah elok bergerak, tiba-tiba patah balik sebab cikgu tertinggal fail, semua tiket apa ke semua dalam tu. On our journey to Kuala Lumpur, aku cuma tidur setengah jam je. WHY? Sebab Fakerol dengan Faez sumpah tak reti duduk diam. driving me craaaaazy. but fun la jugak, waktu dorang tidur memang sunyi sepi. ada sikit gambar aku snap, so enjoy ~


To the left to the left  : Fatin Nazwa and Tiha Razin
They are my souuulll , but they hate me :")



To the left to the left : Fakerol , Faez Zabudin
HEROmalaya, hahaha suka ambik berat pasal orang lain.













Ugly dude the lowest right? Hahaha, muka mintak penyepak!




Class monitor , unbelieveable : )
Ilyas is his name, dia kuat senyum and suka terjah orang yang pegang camera.
Caution when he's around, he can smells fear :O


This dude up here telah diseksa oleh kawan-kawannya.
Who's that? It's ZulHilmi. Hahaha, extraordinary!


So that's all. actually banyak lagi, but takot karang sepah belog. so the last picture is the last of the trip. masa ontheway balek, aku dengan Tiha fight econ dengan Faez, Fakerol suka menyebok jaga econ orang. kami tengah membeku menggigil deme main-main lagi. then aku pinggirkan Faez sampai tiba dekat Seri Manjung sebab dia sorok phone aku, hahaha kan dah kena.